Gå til hovedindhold

Børnehaveklasse-3. klasse

Skolen er opdelt i tre afdelinger men klasser er fordelt i fire huse. Indskolingen rummer børnehaveklasse-3. klasse samt SFO.

 • Læs op

Indhold

  Indskolingens fokusområder

  I indskolingen lægger lærere og pædagoger vægt på, at eleverne udvikler et godt sprog. Vi arbejder med det gode ordforråd og med dannelse af sætninger. I indskolingen arbejder vi også meget med læsning. Læseudviklingen dannes allerede i de små klasser og vi prioriterer den gennem hele indskolingen. Det gør vi blandt andet ved dagligt læsebånd på 30 minutter. Her læser vi for børnene eller også læser de selv. 

  Din rolle som forælder til et barn i indskolingen 

  Din rolle som forælder til et barn i børnehaveklasse-3. klasse handler især om at skabe gode rammer for dit barns skolegang og læring. Du kan samarbejde med skolen om dit barns læring ved at vænne dit barn til at få rutiner omkring skoledagen. Så bliver morgenmad, pakning af skoletasken, samtaler om skolelivet og måske træning i bogstaver og tal en naturlig del af hverdagen. Klassens miljø og trivsel er afgørende for, at dit barn har det godt og kan lære. Derfor handler din rolle som forælder i indskolingen også om at få skabt et godt forældresamarbejde omkring klassen. Fælles aftaler og retningslinjer for klassen gør skoledagen tryg og forudsigelig for børnene.

  Sidst opdateret: 1. oktober 2023