Gå til hovedindhold

Skoleindskrivning 2023

Indskrivning til skolestart 1. august 2023 begynder den 3. oktober 2022 - 6. januar 2023.
Indskrivningen sker via den digitale pladsanvisning. Men forældrene er altid velkomne til at komme på skolen og få hjælp.

Børn i klatrestativ - Ellekærskolen
  • Læs op

Indhold

Skoleindskrivningen til august 2024  starter d. 3. oktober 2022. Forældrene er velkomne til at komme på skolen hvis der er brug for hjælp til indskrivningen. Forældrene er også meget velkomne til at besøge skolen og høre om skolen og skolestart.

Her er link til indskrivningen

Skoleindskrivning (aarhus.dk)

Tirsdag d. 25. oktober kl. 17 er der møde (dialog møde) for forældre til kommende skolestartere på skolen.

I uge 45 er storbørnsgruppen på skolen og kommer igen i uge 17.

I uge 46 og 47 vil indskolingsleder Mette Winther Schytz besøge dagtilbuddene og svare på spørgsmål og hjælpe med indskrivning.

I foråret 2024 - uge 16 er storbørnsgrupperne på besøg på skolen.

Sidst opdateret: 8. januar 2024